4 tärkeää iOS-sovellusta grillauksen ystäville

Jos omistat iOS-laitteen ja rakastat grillausta, ei ole mitään syytä, miksi iPhonesi tai iPadisi ei voisi auttaa sinua grillin hallitsemisessa. Tässä on 4 olennaista iOS-sovellusta, jotka jokaisen grillauksen ystävän tulee omistaa.

Weber’s On the Grill
Weberin kirjat ovat pitkään olleet reseptien aarreaitta grillaajille ja grillaajille. Nyt on mahdollista saada yli 300 reseptiä kirjoista käden ulottuvilla. Kun olet valinnut reseptin, voit lisätä kaikki ainekset automaattisesti päivittäistavaraluetteloosi. Ainesosat on listattu kategorioittain ostosten tekemisen helpottamiseksi ja sen varmistamiseksi, että et tuhlaa liikaa aikaa supermarketissa. Voit myös jakaa reseptejä ja ruokalistoja sähköpostitse. Jos haluat grillata ammattilaisten tavoin, Weber’s On the Grill -sovelluksessa on lukuisia vinkkejä grillataidosi viemiseksi uudelle tasolle.

GrillTime
Jokainen sankari tarvitsee apulaisen ja sellaisen grillasankarin kuin sinä ansaitset GrillTimen, iOS:n parhaan apulaisen grillaajille. Sovelluksen tavoitteena on tehdä grillauksesta vähemmän stressaavaa ja eliminoida sen aiheuttamat arvailut. Grilli on tilaisuus pitää hauskaa; jotain, jota on vaikea tehdä, jos olet sidottu grilliin ja olet huolissasi ali- tai ylikypsyneestä lihasta. GrillTimen avulla sinun tarvitsee vain syöttää grillaamasi lihalaji, annoksen paksuus ja haluamasi valmius. Sovellus ilmoittaa sitten, kun on aika kääntää ja milloin ruoka on valmis. Vaikka GrillTime ei korvaa koulutettua silmää, se tekee koko grillausprosessista ehdottomasti paljon nautinnollisempaa.

Grill-It!
Haluatko grillata jotain upeaa, mutta olet kyllästynyt ikivanhoihin grilliresepteihin? Sitten Grill-It on sovellus, jota tarvitset! Vaikka siellä on monia grillausfaneja palvelevia reseptisovelluksia, joista monet ovat itsessään erittäin hyviä, Grill-It tarjoaa täysin tuoreen näkökulman grillausresepteihin. Oletko koskaan ajatellut tehdä porsaankyljyksiä kahvin kanssa? Se voi tuntua epätavalliselta, mutta porsaankyljysten maku ei ole mitään muuta kuin merkittävää. Tällaisia ​​reseptejä voit odottaa löytäväsi Grill-It-sovelluksesta; kaukana tavallisesta ja nuoleen hyvä.

Pit Pal BBQ -sovellus
Jos olet ylpeä siitä, että osaat kiertää grillin, Pit Pal BBQ -sovellus on välttämätön pakollinen hankinta iPhonessasi tai iPadissasi. Sovellus ei ainoastaan ​​auta sinua luomaan hyvää grilliä, vaan varmistaa, että voit tehdä sen jatkuvasti riippumatta siitä, missä grillaat. Listaa ja seuraa asioita, kuten lämpötila, kastikkeen ja hieronnan yhdistelmä, puulaji ja kaikki muut, jotka vaikuttavat lopputuotteeseen. Voit muokata ja tehdä muutoksia itse sovelluksessa ja sitten kokeilla sitä muokataksesi olemassa olevaa reseptiäsi. Sovellus on suuri hitti kilpailukierroksilla, ja myös ravintolat ja pitopalveluyritykset käyttävät sitä jatkuvasti hyvän BBQ:n tekemiseen.