5 hienoa matkasovellusta, jotka ihmisten pitäisi olla puhelimessaan ennen seikkailulle lähtöä

Aina kun päätät pakata laukut ja matkustaa, olet innostuneempi kuin koskaan ennen, koska se tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus irtautua hetkeksi todellisuudesta, mutta älä anna jännityksen häiritä asianmukaista suunnittelua. On helppo tehdä virheitä, jotka voivat pilata matkasi, joten on tärkeää, että olet aina valmis. Osa suunnitteluprosessia näinä päivinä on varmistaa, että puhelimessasi on oikeat sovellukset, ja aiomme kattaa joitain sovelluksia, joita haluat aina olla käsilläsi.

Air Asia

Jos aiot matkustaa Aasiaan, sinun on tiedettävä Air Asiasta, koska se on yksi maailman parhaista halpalentoyhtiöistä. Voit löytää erikoistarjouksia, joita et löydä mistään muualta, ja se tekee maasta toiseen hyppäämisestä erittäin helppoa. Jos varaat lentosi riittävän aikaisin, voit lentää 5 tuntia ja se on halvempaa kuin 30 minuutin taksimatka kotiin. Kun olet varannut lentosi, voit myös hallita kaikkea sovelluksen kautta, mukaan lukien lentojen lähtöselvitys.

Forever Maps 2

Heti kun saavut kaupunkiin, sinun on saatava käsiisi kartta, muuten sinulla ei ole aavistustakaan, minne olet kävelemässä, etkä ehkä löydä kaikkia alun perin suunnittelemasi nähtävyyksiä. Nuo ilmaiset turistikartat toimivat hyvin ennen ja saivat työnsä tehtyä, mutta nyt kun sinulla on älypuhelin, sinun ei tarvitse enää vaivautua niiden kanssa. Forever Maps 2 jopa opastaa sinut kaikkialle, mikä tarkoittaa, että et käytä tunteja yrittäessäsi tulkita karttaa vain ja päätyäsi kävelemään väärään suuntaan.

Viritä radio

Se, että et ole kotona, ei tarkoita, että et voisi nauttia suosikkiradioasemiesi kuuntelusta. Se on hauskempaa kuin istua tekemättä mitään, kun matkustat maan halki bussilla. Jos haluat matkastasi jännittävän non-stop, tarvitset upeaa musiikkia kuunneltavaksi ja Tune In Radio -sovellus auttaa sinua sallimalla pääsyn yli satatuhatta radioasemaa, ja jos kuuntelet tavallisesti podcasteja löytää miljoonia niitä myös sovelluksen sisältä.

Google kääntäjä

Yleensä selviää osoittamasta asioita ja tekemällä outoja käsieleitä, kun kommunikoit jonkun kanssa, joka ei osaa kieltäsi sujuvasti, mutta joskus haluat saada oikeaa tietoa ja Google-kääntäjä auttaa. Jos löydät itsesi viinitilakiertueelta ja haluat tietää jonkin tietyn yksityiskohdat, nämä käsieleet eivät auta, mutta kirjoittamalla jotain nopeasti tähän sovellukseen voit saada etsimäsi vastaukset.

MyFitnessPal

Matkustamisen on tarkoitus olla rentoutumisen aikaa, jolloin voit irrottautua normaaleista tavoistasi, mutta tämä on ongelma joillekin ihmisille, koska he jättävät pois niin paljon ruokaa, että ne päätyvät kasaamaan kiloa kotiin tullessaan. Mikään ei estä sinua syömästä mitä haluat, kun olet ulkomailla, mutta jos et halua viettää kuukausia kuntosalilla työstäen ylimääräisiä kiloja, kalorien laskeminen auttaa. Vaikka ylittäisitkin normaalin päivittäisen rajasi, voit estää itseäsi nousemasta liian korkealle.

Suunnittelu on ensiarvoisen tärkeää

Seikkailuun on helppo jäädä kiinni ja huomaat, että sinun olisi pitänyt suunnitella asiat paremmin vasta kun on liian myöhäistä. Toivottavasti tutustut näihin sovelluksiin ennen kuin hyppäät lentokoneeseen, sillä tiedät, että sinulla on ne käytettävissäsi aina, kun tarvitset niitä.